Appen gemmer automatisk et øjebliksbillede højst hver 12. time og beholder de seneste 7. Øjebliksbillederne ligger kun i denne browser — de forsvinder, hvis du rydder browserdata. Hent også en backupfil under Indstillinger.
Ingen øjebliksbilleder endnu. De oprettes automatisk, når du bruger appen.